Over Baron

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Baron

Baron produceert exclusieve tassen en accessoires van uitsluitend hoge kwaliteit leer en canvas. De producten van Baron kan men typeren als een synergie van klassieke elegantie met de hedendaagse behoefte van de moderne zakenman, reiziger of jager. Klassieke elegantie staan centraal binnen de ontwerpen van Baron. Baron tassen hebben door hun kwaliteit en het ontwerp een opvallend lange levensduur.

Over het merk Baron

Het merk Baron werd in 1978 in Zweden opgericht met als doelstelling het ontwikkelen van goed ontworpen tassen die jarenlang meegaan. De collectie van Baron begon met lederen aktetassen en weekendtassen, maar al snel werd de collectie uitgebreid met canvas tassen, koffers en geweerfoedralen speciaal voor de jacht.

Baron wordt geleid door de familie Adelswärd. De familie draagt officieel de titel ‘baron’ sinds 1783 en bezitten het landgoed Baroniet Adelswärd, de enige Baronie in Zweden.

Baron voor de jacht

In ons assortiment vindt u diverse tassen en accessoires voor de jacht van het merk Baron. Op dit moment vind u de volgende tassen en accessoires van Baron in onze collectie

  • Patronentassen 

        Patronentassen zijn tassen van canvas voor het opbergen van uw

        patronen of voor andere zaken in mee te nemen voor de jacht.

  • Jagerstassen 

        Jagerstassen (ook wel weidtassen genoemd) zijn tassen van canvas               

         traditioneel gemaakt voor de jacht.            

  • Ammo holders 

         Ammo holders zijn leren patronenzakjes die u aan uw broekriem kunt          

         hangen.

  • Bolt covers 

         Bolt covers zijn leren tasjes waar u de grendel van het kogelgeweer veilig

         in kunt opbergen.

De tassen worden gemaakt van robuuste katoenen canvas en met zorg geselecteerde plantaardig gelooid kalfsleer. Het uitmuntende vakmanschap van Baron komt in de kleinste details naar voren. Naar mate het product van Baron wordt gebruikt, des te meer karakter en rijkere patina het krijgt.