Onze jachtwinkel is weer open!
Voor 17 uur besteld, morgen in huis
Altijd gratis verzending
Persoonlijk en professioneel advies
Herroepingsrecht

Herroepingsrecht

 

Voor alles wat u via onze webshop koopt geldt een herroepingsrecht. Dit betekend dat u een afkoelingsperiode van 14 dagen heeft om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.
Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.

'De ondernemer (Senza Dubbio/jachtkleding-online) vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer (Senza Dubbio/jachtkleding-online) in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer (Senza Dubbio/jachtkleding-online) aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer(Senza Dubbio/jachtkleding-online) gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.’’

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »