Altijd gratis verzending binnen NL
Voor 17.00 besteld word dezelfde verzonden
Persoonlijk en professioneel advies
Bezoek onze winkel Steenweg 34 te Sittard
Merken

Carinthia

Jagers zorgen op verschillende manieren voor de dierenpopulatie: ze zorgen voor het behoud van soorten, voldoende rust en voor de verbetering van het leefgebied en de levensomstandigheden van de dierenpopulaties. De taken van een jager zijn breed. Dit omvat ook het veiligstellen van het levensonderhoud van de dierenpopulatie en het behoud van de biodiversiteit.

Loden is een natuurproduct met een oude traditie en een uitstekend draagcomfort. Oorspronkelijk gemaakt door de boeren van het Alpengebied als een beschermende doek voor de extreme weersomstandigheden, is dit kledingstuk, uniek in de wereld, steeds meer verfijnd en aangepast aan de geest van onze tijd. Ook nu nog worden dezelfde productiemethoden gebruikt als honderd jaar geleden, met de modernste machines en met de nieuwste technologie.

Bij CARINTHIA gebruiken ze alleen hoogwaardige Zuid-Tiroolse Premium Loden. Vanwege deze speciale eigenschappen, die zich al honderden jaren hebben bewezen, vertrouwen we op deze hoogwaardige grondstof om producten op de bekende CARInTHIA-manier te verfijnen.
Jacht

Jachtuitrusting

Perfecte koude bescherming  "Made in Europe".

CARINTHIA-producten zijn ontworpen om bestand te zijn tegen koude en ongunstige weersomstandigheden. Geavanceerde producten met een unieke warmte-gewichtsverhouding vormen de basis voor uw volgende jacht. Voor onze producten gebruiken we onze unieke G-LOFT® Premium Insulation Fiber. Deze unieke vezel maakt onze producten robuuster en koude bestendiger tegelijk.

Jachtkleding


Tientallen jaren ervaring op het gebied van koude bescherming.
Onze decennialange ervaring op het gebied van koude beschermende kleding vloeit terug in elk van onze producten. De CARINTHIA jachtkleding wordt geproduceerd in onze eigen ontwikkelingsafdeling en wordt in onze productiefaciliteiten vervaardigd met hoogwaardige materialen. Functie en design kunnen dus perfect gecombineerd worden, zowel op jacht als na de jacht, onze producten zijn een blikvanger.

CARINTHIA PRODUCTS, MAAK JE KLAAR VOOR EEN SPANNEND OVERLEVINGSAVONTUUR


Bij Karinthië streven ze al decennia lang elke dag een gemeenschappelijk doel na: de permanente, innovatieve en prestatiegerichte verdere ontwikkeling van geïsoleerde kleding en uitrusting - van professionals voor professionals. Als wereldmarktleider staan ​​servicegerichtheid, ondernemersgeest en innovatiekracht centraal in onze activiteiten. De hoogste kwaliteitsnormen gelden, omdat hun producten voor 100% in Europa worden vervaardigd. Professionaliteit en flexibiliteit op het gebied van productontwikkeling stelt hun in staat oplossingen te ontwikkelen die meer comfort en veiligheid bieden. De producten worden getest door professionals en samen verder ontwikkeld. Een belangrijke sleutel tot het succes van het bedrijf is de unieke premium synthetische vezelisolatie G-LOFT®. Warm, licht en ademend - zelfs bij extreem nat en koud weer. Ongeëvenaarde USP is de buitengewone warmte-gewichtsverhouding van deze hightech vezel. Het unieke van G-LOFT® vormt de basis van ons product portfolio.CARINTHIA. Built to perform.

Jachtkleding Online 5 / 5 - 321 Reviews @ Trustpilot
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »