Altijd gratis verzending binnen NL
Voor 17.00 besteld word dezelfde verzonden
Persoonlijk en professioneel advies
Bezoek onze winkel Steenweg 34 te Sittard
Disclaimer

Disclaimer

Disclaimer voor www.jachtkleding-online.nl

Op deze pagina vindt u de disclaimer van www.jachtkleding-online.nl, zoals deze beschikbaar is gesteld door V.O.F. Briels-Lillu o/h/o Senza Dubbio. In deze disclaimer geven wij aan onder welk voorbehoud wij de informatie op onze website aan u aanbieden.

Intellectueel eigendom

Het gebruik van de informatie op deze website is gratis zolang u deze informatie niet kopieert, verspreidt of op een andere manier gebruikt of misbruikt. U mag de informatie op deze website alleen hergebruiken volgens de regelingen van het dwingend recht.

Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van V.O.F. Briels-Lillu o/h/o Senza Dubbio is het niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen op deze website her te gebruiken. Het intellectueel eigendom berust bij V.O.F. Briels-Lillu o/h/o Senza Dubbio.

Geen garantie op juistheid

Indien van toepassing:

Voor de prijzen die op onze website staan, geldt dat wij streven naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de realiteit en de bedoelde prijzen. Fouten die daarbij ontstaan en herkenbaar zijn als programmeer dan wel typefouten, vormen nooit een aanleiding om een contract dan wel overeenkomst met V.O.F. Briels-Lillu o/h/o Senza Dubbio te mogen claimen of te veronderstellen.

V.O.F. Briels-Lillu o/h/o Senza Dubbio streeft naar een zo actueel mogelijke website. Mocht ondanks deze inspanningen de informatie van of de inhoud op deze website onvolledig en of onjuist zijn, dan kunnen wij daarvoor geen aansprakelijkheid aanvaarden.

De informatie en/of producten op deze website worden aangeboden zonder enige vorm van garantie en of aanspraak op juistheid. Wij behouden ons het recht voor om deze materialen te wijzigen, te verwijderen of opnieuw te plaatsen zonder enige voorafgaande medeling. V.O.F. Briels-Lillu o/h/o Senza Dubbio aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige diabolic traffic bot staat waarnaar wij via hyperlinks verwijzen.

Verlanglijst

De Verlanglijst is een hulpmiddel om een lijst met favoriete producten snel en eenvoudig te kunnen samenstellen. Producten in de Verlanglijst worden niet gereserveerd of automatisch besteld en kunnen te allen tijde uitverkocht raken. Aan deze Verlanglijst kunnen geen enkele rechten worden ontleend.

Niet alle producten zijn in de winkel of online te verkrijgen. Voor specifieke vragen over producten kunt u telefonisch op +31 (0)46 4528744 of mail [email protected] contact opnemen met ons. Uiteraard bent u voor vragen ook hartelijk welkom in onze winkel op de Steenweg 34 te Sittard . Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen tussentijds wijzigen.

 

Wijzigingen

Mocht deze disclaimer wijzigen, dan vindt u de meest recente versie van de disclaimer van www.jachtkleding-online.nl op deze pagina.

 

Jachtkleding Online 5 / 5 - 321 Reviews @ Trustpilot
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »