Altijd gratis verzending binnen NL
Voor 17.00 besteld word dezelfde verzonden
Persoonlijk en professioneel advies
Bezoek onze winkel Steenweg 34 te Sittard
Hikmicro

Hikmicro

Hikmicro is een relatief jong bedrijf, maar inmiddels uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende merken op het gebied van thermische beeldtechnologie. Hikmicro is enorm innovatief en heeft zo geavanceerde technologie beschikbaar gemaakt voor het grotere publiek. Op zoek naar een mooie warmte- of nachtkijker? Zoek dan niet verder.

Seen 6 of the 6 products

Maak het onzichtbare zichtbaar met Hikmicro

Hikmicro is in 2016 opgericht, en is snel opgeklommen tot een zeer gewaardeerde producent van warmte- en nachtkijkers. Hikmicro heeft als doel om specialistische thermische beeldtechnologie beschikbaar te maken voor de gewone consument. Bij Senza Dubbiozijn we fan van dit merk, omdat ze een belangrijk deel van hun assortiment speciaal hebben ontwikkeld voor de jacht. Dankzij Hikmicro kan iedere jager nu over geavanceerde nachtzicht apparatuur beschikken. Overigens zijn de gadgets niet enkel geschikt voor de jacht, maar ook voor andere natuurliefhebbers of hobbyisten die er ‘s nachts op uit trekken.

Hikmicro logo

Hikmicro nachtkijkers op basis van restlicht

Hikmicro heeft sublieme nachtkijkers in zijn assortiment die werken op basis van restlicht. Met restlicht wordt het beetje licht bedoeld dat ‘s nachts beschikbaar is, afkomstig van onder andere de maan en sterren. Een restlichtkijker kan dit minimale licht versterken waardoor er toch een helder beeld ontstaat. Hierdoor kunt u toch zien in omstandigheden waarbij dat normaliter niet mogelijk is voor het menselijk oog. Hoe hoger de kwaliteit van de versterker, hoe beter het beeld zal zijn. Bij een nachtkijker van Hikmicro bent u verzekerd van goed beeld, ook in zéér donkere omstandigheden.

Zie onderstaande video om een beeld te krijgen van de werking van de Hikmicro Habrok nachtkijker

Hikmicro warmtekijkers met behulp van infrarood

Veel jagers, natuurliefhebbers maar ook andere hobbyisten en beveiligers, kiezen voor een warmtekijker. Een warmtekijker kan met behulp van infrarood de temperatuur van een object waarnemen, en maakt dus geen gebruik van (rest)licht. Een warmtekijker werkt dus ook prima overdag. Onze geselecteerde verrekijkers en monoculairs zijn voorzien van de nieuwste thermische sensoren en geavanceerde technologieën. Hierdoor bieden ze niet alleen superieure prestaties, maar zijn ze ook zeer gebruiksvriendelijk. Zo kunt u eenvoudig warme objecten (zoals mensen en dieren) onderscheiden van koude objecten (zoals bomen en planten). Dit is zowel 's nachts erg handig, als overdag bij dichte begroeiing en slecht zicht.

Zie onderstaande video om een beeld te krijgen van de werking van de Hikmicro Falcon warmtekijkers

Een Hikmicro warmtebeeld- of nachtkijker kopen?

Technologieën die voorheen onbetaalbaar waren zijn dankzij Hikmicro beschikbaar geworden voor een groter publiek. Dat neemt niet weg dat een Hikmicro nachtkijker of warmtebeeldkijker een serieuze investering is voor de meeste mensen. Wilt u daarom het aanbod eerst eens bekijken en meer informatie inwinnen? Kom dan gerust langs in onze jachtwinkel in Sittard. Als u reeds overtuigd bent van de prachtige kijkers van Hikmicro, kunt u uiteraard ook direct uw bestelling plaatsen op de webshop. Doet u dit voor 17 uur, dan verzenden wij uw product dezelfde dag nog gratis. Veel plezier met uw nieuwe gadget waarmee u het onzichtbare zichtbaar maakt!

Jachtkleding Online 5 / 5 - 321 Reviews @ Trustpilot
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »