Altijd gratis verzending binnen NL
Voor 17.00 besteld word dezelfde verzonden
Persoonlijk en professioneel advies
Bezoek onze winkel Steenweg 34 te Sittard

Stetson Stetson Bucket Orange Blaze Green

Terug naar overzicht

€ 59,00

(0)

Stetson Bucket Orange Blaze Green vissershoedje met signaalkleur optimaal voor jachtdagen waar je maximaal visueel voor je medejagers wilt zijn. Voorzien van een comfortabele fleece voering en kreukbestendig.

Lees de volledige productomschrijvingVergelijk

Maak een keuze:

Directe checkout

Bekijk product in de winkel? Toon winkel locatie

  • Op voorraad
  • Altijd gratis verzending binnen NL
  • Voor 17.00 besteld word dezelfde verzonden
  • Persoonlijk en professioneel advies
  • Bezoek onze winkel Steenweg 34 te Sittard

Productomschrijving

Stetson Bucket Orange Blaze Green

Het perfecte jacht en outdoor accessoire in signaalkleuren.

Deze hoogwaardige bucket hat van Stetson is een geweldige metgezel voor grote en kleine avonturen in de vrije natuur. Met de klassieke vorm van een vissershoed ziet dit hoofddeksel er sportief en ongecompliceerd uit. Sterke, lichtgevende contrasterende kleuren maken dit item tot een echte blikvanger en zorgt dat u optimaal zichtbaar bent voor uw medejager. De Orange Blaze kleur ligt in het laagste kleuren spectrum wat de meeste dieren kunnen zien en is inmiddels al op de meeste klein en grofwildjachten verplicht of gewenst. Het kreukvrije materiaal maakt het gemakkelijk op te bergen in een tas als dat nodig is. De binnenzijde is voorzien met een comfortabele voering van warme fleece.

Productinformatie

  • Buitenstof: 100% Polyester.
  • Voering: Fleece 100% Polyester.
  • Kroon/hoogte van de hoed: 9,5 cm.
  • Hoed rand breedte: 5,8 cm.

Bucket Hats

Voor bergbeklimmers en globetrotters – bucket hats van Stetson USA. Of u nu een safari plant, de volgende backpacktocht naar het zuidelijke platteland of gewoon de volgende vis reis - vergeet niet een bucket hat uit het huis van Stetson mee te nemen. Het is de perfecte metgezel voor elk buitenavontuur. Traditioneel werd de vissershoed gedragen door vissers - daarom staat hij ook wel bekend als een vissershoed - en werd hij ook gedragen door boeren. Dit komt vooral door de brede, ronde rand, die het gezicht en de ogen beschermt tegen wind en verschillende weersomstandigheden. Zelfs vandaag de dag is het geen partij voor de bucket hat in termen van bescherming en outdoor-eigenschappen. De bucket hat wint aan populariteit bij outdoor liefhebbers, vooral vanwege de 360 ​​graden bescherming tegen regen, wind en zonlicht. Stetson belooft met zijn bucket hat-collectie lichte, waterdichte en duurzame hoofddeksels van topkwaliteit. Deze moderne bucket hats zijn gemaakt van slijtvaste materialen zoals katoen, linnen, polyester en nylon en hebben een uitgesproken relaxte vorm. De relaxte muts van Stetson USA, gemaakt van ongelooflijk licht materiaal, met een in de voering gestikt lint, rust bij elke activiteit veilig op je hoofd. De vrijetijdshoed van Stetson, met de mogelijkheid om te verkreukelen, kan eenvoudig worden opgerold en in een tas worden verpakt zonder zijn oorspronkelijke vorm te verliezen. De zomerse designs zijn gemaakt voor zonnige dagen. Hun opmerkelijke extra UV-bescherming is zelfs buiten de zuidelijke landen nuttig. In elk land mag de straling van de zon niet worden onderschat. De handige bucket hat van Stetson zorgt in de zomer voor extra schaduw. De gaatjes zorgen voor ventilatie, houden je hoofd koel en voorkomen dat je door transpiratie nat haar krijgt. Zo beschermt de Stetson bucket hat je hoofd en beschermt hij de drager perfect tegen hitte. Of je nu naar de top van een berg klimt of ontspant aan de kust, de bucket hat is de perfecte metgezel voor het zonnige seizoen of regenachtige omstandigheden.

Reviews Schrijf je eigen review

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Schrijf je eigen review

    Jachtkleding Online 5 / 5 - 321 Reviews @ Trustpilot
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »