Altijd gratis verzending binnen NL
Voor 17.00 besteld word dezelfde verzonden
Persoonlijk en professioneel advies
Bezoek onze winkel Steenweg 34 te Sittard

Le Chameau Le Chameau Women's Vierzonord Neoprene Lined Boot Vert Vierzon

Terug naar overzicht

€ 220,00

(0)

Le Chameau Women's Vierzonord Neoprene Lined Boot is een neopreen gevoerde dames laars met eerste klas isolatie tegen de koude en superieur comfort.

Lees de volledige productomschrijvingVergelijk

Maak een keuze:

Directe checkout

Bekijk product in de winkel? Toon winkel locatie

  • Op voorraad
  • Altijd gratis verzending binnen NL
  • Voor 17.00 besteld word dezelfde verzonden
  • Persoonlijk en professioneel advies
  • Bezoek onze winkel Steenweg 34 te Sittard

Productomschrijving

Le Chameau Women's Vierzonord Neoprene Lined Boot

Dames laars is geheel gevoerd met 3mm premium neopreen bied eerste klas isolatie tegen de koude en een superieur comfort tijdens het lopen. De verstelbare schacht, een design exclusief voor Le Chameau, vergemakkelijkt het aantrekken van de laars. Met de Le Chameau dual density zool, is de Vierzonord Lady met perfecte dames pasvorm gewoon de nummer een keuze voor winter. Dames maten: 35-41.

  • Bovenmateriaal: natuur rubber.
  • Voering: 3mm neopreen.
  • Zool: Bi- density, bestand tegen slijtage, all-terrain grip.
  • Schachtlengte *: 39cm.
  • Kalf wijdte *: 38cm.
  • Gelengveer (cambreur) versterking voor een betere ondersteuning van de voetboog.
  • Comfortabel tot -15°.

* Refentie maat 38.

Productspecificaties

Legendarische, hoge rubberlaars geschikt voor veld en bos. Handgemaakt van natuurrubber in combinatie met een 3mm dik neopreenvoering voor een optimaal draagcomfort in koude weeromstandigheden. De op een aluminium damesvoetvorm leest gestileerd model, met verstelbare, waterdichte plooi en verstelbaar bandje zorgen voor een perfecte pasvorm tussen been en schacht. Het loopvlak van de zool is voorzien met een stevig profiel voor een vaste grip en de tweevoudige dempingslaag zijn voor elk terrein geschikt en voorkomt vermoeidheidverschijnselen alsmede slijtage. De Vierzon laars bewijst sinds 1965 dat comfortabele warmte, functionaliteit en stijl hand in hand kunnen gaan.

Anti vermoeidheid technologie

De schokdemping van de dual-density Cross zool en de geïntegreerde gelengveer zorgt voor stabiliteit en ondersteund de voetboog waardoor vermindering van vermoeidheid een handje wordt geholpen. Het slijtvaste loopvlak heeft een schoengevoel comfort en zorgt loop zekere tractie zelfs on oneffen, glad, modderige of zacht terrein.

Warm

De 3mm neopreen zorgt voor exceptionele isolatie tegen kou en superieur comfort als je loopt. Neopreen, dat van origine gebruikt wordt voor het maken van duikerspakken, heeft een fantastisch isolerend vermogen en voorkomt dat de drager warmte verliest. Comfortabel warm tot -15°C.

 

Legendarisch

Handgemaakt sinds 1965, beroemt omdat het de eerste rubberen laars met een waterdichte verstelbare schacht is. De verstelbare sluiting is speciaal ontworpen om open te springen mocht het zich in het ondergroei en vegetatie vangen het hierdoor de laars beschadigen. De clip kan snel en eenvoudig weer op zijn plaats terug gezet worden. Mocht u desondanks een vervangende clip nodig hebben kunt u zich graag bij ons melden.

Maat & Pasvorm

Vierzonord laarzen zijn zo ontworpen en gemaakt dat normale schoenmaat kunt aanhouden als referentie voor je maat. Er is al tijdens het productieproces, door de Master Bootmaker rekening gehouden met genoeg ruimte voor je broek of jeans en een paar dikke sokken. De verstelbare schacht met bandje afsluitbaar geven je meer flexibiliteit om je kuit en een perfect pasvorm.

Reviews Schrijf je eigen review

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Schrijf je eigen review

    Jachtkleding Online 5 / 5 - 321 Reviews @ Trustpilot
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »