Altijd gratis verzending binnen NL
Voor 17.00 besteld word dezelfde verzonden
Persoonlijk en professioneel advies
Bezoek onze winkel Steenweg 34 te Sittard

Le Chameau Le Chameau Women's Vierzon Jersey Lined Boot Vert Chameau

Terug naar overzicht

€ 190,00

(0)

Le Chameau Women's Vierzon Jersey Lined iconische rubberen dameslaars met verstelbare schacht en smalle feminiene pasvorm. Hand gemaakte van natuur rubber voorzien van een slijtvaste loopzool met zeer goede grip.

Lees de volledige productomschrijvingVergelijk

Maak een keuze:

Directe checkout

Bekijk product in de winkel? Toon winkel locatie

  • Op voorraad
  • Altijd gratis verzending binnen NL
  • Voor 17.00 besteld word dezelfde verzonden
  • Persoonlijk en professioneel advies
  • Bezoek onze winkel Steenweg 34 te Sittard

Productomschrijving

Le Chameau Women's Vierzon Jersey Lined Boot Vert Chameau

Deze elegante dameslaars gemaakt van natuurlijk rubber heeft een waterdichte plooi aan de zijkant met een verstelbare bandje voor een comfortabelere en perfecte pasvorm om de kuit. Door de comfortabele polykatoen jersey voering voorzien van een tartan-patroon is deze regenlaars het hele jaar door bruikbaar, ook in warmere seizoenen. Deze uiterst comfortabele dames regenlaarzen, zijn op een aluminium damesleest vervaardigd en hebben een perfecte feminiene smalle pasvorm. . De schokabsorberende Dual-density Grip-loopzool voorkomt vermoeidheid, is bestand tegen slijtage en is geschikt voor alle terreinen.

Comfortabel

Kenmerkende verstelbare waterdichte plooi in de schacht met een spanbandje en gesp voor een perfecte pasvorm rond de kuit. Handgemaakt van natuurlijk rubber op een aluminium damesleest zorgt voor een comfortabele pasvorm en elegante vrouwelijke pasvorm. Sneldrogende jersey voering houdt de voeten koel en comfortabel bij temperaturen tot 0°C. Door gebruik te maken van een combinatie van natuurlijk rubber en jersey, buigt gemakkelijk, flexibel en spiegelt elke voetbeweging om vermoeidheid te verminderen.

Iconisch

Vierzon, met de hand gemaakt sinds 1965, is een iconisch Le Chameau-product die beroemd is als de eerste rubberen laars met een verstelbare, waterdichte schacht. De verstelbare clip op onze Vierzon-laars is speciaal ontworpen om direct los te gaan om te voorkomen dat de laars beschadigd raakt als deze vast komt te zitten in het struikgewas. Dankzij dit ontwerp kan men de clip gemakkelijk terug op zijn plaats klikken. Als je ooit een vervangende clip nodig hebt, neem dan contact met ons op.

Stabiliteit

Dual-density Cross-zool absorbeert schokken en is voorzien van een gelengveer (cambreur) voor ondersteuning van de voetboog en geeft een betere stabiliteit en vermindert vermoeidheid. De slijtvaste buitenzool biedt stevige grip op oneffen, glad, modderig en zacht terrein.

 

De Vierzonord is al jaren de bestverkochte laars in de Le Chameau-laarzenreeks, maar nu kun je, dankzij de katoenen jersey voering, die koeler en comfortabeler is, is deze Vierzon Jersey het hele jaar door te dragen, zodat u ook in de zomermaanden kunt genieten van de iconische vorm en pasvorm van deze hoog waardige kwaliteit laars.

Producteigenschappen

  • Handgemaakt in Chamolux 2 mm dik natuurlijk rubber.
  • Overal gevoerd in comfortabele polykatoen jersey met een onderscheidend tartanpatroon.
  • Comfort beoordeeld tot nul graden temperatuur.
  • Volledig waterdichte verstelbare kruisje met snelsluiting voor een uitstekende pasvorm.
  • Schokabsorberende loopzool met dubbele dichtheid - voorkomt vermoeidheid, is bestand tegen slijtage en is geschikt voor alle terreinen.
  • Superieur vervaardigd met interne verstevigingen waardoor dit de laars is voor de veel eisende buitenmens.

 

1174-7100

 

Reviews Schrijf je eigen review

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Schrijf je eigen review

    Jachtkleding Online 5 / 5 - 321 Reviews @ Trustpilot
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »