Altijd gratis verzending binnen NL
Voor 17.00 besteld word dezelfde verzonden
Persoonlijk en professioneel advies
Bezoek onze winkel Steenweg 34 te Sittard

Black Fire Special

Terug naar overzicht

€ 29,95

(0)

Black Fire Special lokmiddel van zout gemengd met beukenhoutteer en anijs heeft een extreem intense geur die wild zwijnen niet kunnen weerstaan.

Lees de volledige productomschrijvingVergelijk

Maak een keuze:

Bekijk product in de winkel? Toon winkel locatie

  • Niet op voorraad
  • Niet op voorraad
  • Voor 17.00 besteld word dezelfde verzonden
  • Persoonlijk en professioneel advies
  • Bezoek onze winkel Steenweg 34 te Sittard

Productomschrijving

Black Fire Special

Wordt gebruikt om Zwartwild en Roodwild aan te lokken.

Black Fire Special heeft een extreem intense geur. De geur van beukenteer wordt vermengd met de geur van zout, die wilde zwijnen erg aantrekkelijk vinden, waardoor ze regelmatig terugkeren naar de plek waar werd Black Fire Special rondgestrooid.

Door de aangename geur van anijs wordt het wild vaak aangetroffen op plaatsen waar het lokmiddel werd gebruikt. Black Fire Special wordt gebruikt om wilde zwijnen te verleiden om met regelmatige of tijdelijke tussenpozen terug te keren naar de gewenste locatie.

De prestatie-efficiëntie van Black Fire Spezial hangt af van hoe regelmatig de voerplek met het lokmiddel wordt voorzien. Black Fire Special kan in alle seizoenen en in alle weersomstandigheden worden gebruikt.

Ingrediënten:

  • 90% zout.
    10% speciaal gefilterde beukenteer (BLACK FIRE).
  • anijs.

Toepassing:

  • Black Fire Special kan rondom een ​​boom, een boomstronk of een omgevallen boomstam worden gestrooid. Het kan ook in waterplassen/zoelen worden gestrooid.

Reviews Schrijf je eigen review

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Schrijf je eigen review

    Recent bekeken

      Jachtkleding Online 5 / 5 - 321 Reviews @ Trustpilot
      Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »