Altijd gratis verzending binnen NL
Voor 17.00 besteld word dezelfde verzonden
Persoonlijk en professioneel advies
Bezoek onze winkel Steenweg 34 te Sittard

Barbour Barbour Sports Polo Shirt Black

Terug naar overzicht

€ 64,95

(0)

Barbour Sports Polo voor heren is gemaakt van ademend katoen met een piqué weving voor een sportieve uitstraling. De klassieke pasvorm zorgt voor een tijdloze look en is gedetailleerd met een contrasterend Barbour-logo borduursel op de borst.

Lees de volledige productomschrijvingVergelijk

Maak een keuze:

Directe checkout

Bekijk product in de winkel? Toon winkel locatie

  • Op voorraad
  • Altijd gratis verzending binnen NL
  • Voor 17.00 besteld word dezelfde verzonden
  • Persoonlijk en professioneel advies
  • Bezoek onze winkel Steenweg 34 te Sittard

Productomschrijving

Barbour Sports Polo Shirt Black

De Barbour Sports Polo voor heren is een tijdloze klassieker van Barbour die niet mag ontbreken in uw garderobe. Deze polo is verkrijgbaar in diverse kleuren en heeft de kenmerkende, klassieke stijl van Barbour. Bovendien is de polo makkelijk te wassen, pluist hij niet en is hij voorzien van het subtiele Barbour-logo en schildembleem op de linkerborst. Bekijk nu ons assortiment en vind uw perfecte Barbour Sports Polo voor heren.

Product specificaties

  • 100% katoenen piqué.
  • Geborduurd Barbour-logo en schildembleem in volle kleuren op de linkerborst van de drager.
  • Kan in de wasmachine worden gewassen op 40°C.

BARBOUR HEREN POLO SHIRTS

Voeg wat echte Britse stijl toe aan uw garderobe met onze indrukwekkende selectie Barbour heren polo shirts. De heren polo shirt wordt beschouwd als een essentieel kledingstuk voor elke man en elke gelegenheid; het is al lang een belangrijk onderdeel van zowel de casual als de smart look. Met de selectie van Barbour's easy wear en easy clean heren polo shirts was het nog nooit zo eenvoudig om er stijlvol uit te zien. Van atletische tops met brede kragen en een relaxed fit, tot strakke hedendaagse shirts met modebewuste patronen, we hebben voor elke stijl iets te bieden in onze prachtige collectie heren Barbour polo shirts. Deze zachte en comfortabele shirts zijn gemakkelijk te dragen en zien er geweldig uit met jeans en een hoodie op casual dagen, of gelaagd onder een blazer met shorts voor moeiteloze zomerstijl. Verken ons onweerstaanbare assortiment Barbour polo shirts en ontdek precies wat uw garderobe miste.

barbour-sports-polo-shirt-black-mml0358bk31

Reviews Schrijf je eigen review

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Schrijf je eigen review

    Jachtkleding Online 5 / 5 - 321 Reviews @ Trustpilot
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »