Handschoenen

Handschoenen

1 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Glove HW Snow Wind Waterdicht

Schrijf de eerste review over dit product

€ 44,95

1 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Handschoenen voor de jacht

Aandacht voor details is belangrijk bij de jacht. Om veilig te kunnen schieten of stil te kunnen bewegen is het belangrijk dat u zich comfortabel voelt. Naast kleding en geweren zijn ook de juiste handschoenen essentieel.

De juiste jachthandschoenen

De juiste handschoenen zijn wind-, waterproof en ademend. De handschoen moet voelen als een tweede huid zodat u het contact met de trekker van uw geweer of fototoestel niet verliest. Het materiaal moet stil zijn en de kleuren moeten u voldoende camoufleren zodat u onopvallend uw jachtactiviteiten kunt uitvoeren. Tenslotte is er veel oog voor detail bij het ontwerp van handschoenen voor de jacht, bijvoorbeeld een extra zakje voor heat pads of een verstelbare polsband.

Onze collectie jachthandschoenen

Wij hebben diverse soorten handschoenen in ons assortiment van de merken Hestra, Härkila, Seeland, Hubertus, SwedTeam en Fjällräven variërend in de maten XS tot en met XXXL. Hieronder leest u meer over onze producten:

 • Handwarmer voor de jacht 
  Handwarmers gebruikt u om u handen te verwarmen en warmteverlies tegen te gaan. Dit zorgt voor een comfortabel gevoel bij lage temperaturen tijdens de jacht.

 • Combinatie jachthandschoen en want
  Deze handschoenen zijn multifunctioneel. Indien u vooral warmte nodig heeft, trekt u gemakkelijk een kap over uw vingers. Gaat u vervolgens schieten? U kunt dan de kap weer terugplaatsen en hem vastzetten met een magneetsluiting.

 • Winter jachthandschoenen
  De schiet handschoenen voor de winter hebben een camouflage patroon speciaal voor de sneeuw. Ze zijn gevoerd zodat u warme handen heeft en speciaal afgewerkt bij de vingers zodat u een goede grip heeft.

 • Jachthandschoenen
  De reguliere jachthandschoenen zijn soepel en nauw aansluitend. U heeft daardoor een uitstekende grip en u bent optimaal gecamoufleerd. 

Ons assortiment handschoenen voor de jacht wordt regelmatig uitgebreid.