Altijd gratis verzending binnen NL
Voor 17.00 besteld word dezelfde verzonden
Persoonlijk en professioneel advies
Bezoek onze winkel Steenweg 34 te Sittard

Fjallraven Fjällräven Greenland Wax

Terug naar overzicht

€ 10,00

(0)

Fjällräven Greenland Wax met deze milieuvriendelijke wax kunt je was opnieuw aanbrengen op kleding vervaardigd uit G-1000® stof. Dit zorgt voor een waterbestendig en verstevigt het doek. Vervaardigd uit bijenwas en paraffine.

Lees de volledige productomschrijvingVergelijk

Maak een keuze:

Directe checkout

Bekijk product in de winkel? Toon winkel locatie

  • Op voorraad
  • Altijd gratis verzending binnen NL
  • Voor 17.00 besteld word dezelfde verzonden
  • Persoonlijk en professioneel advies
  • Bezoek onze winkel Steenweg 34 te Sittard

Productomschrijving

Fjällräven Greenland Wax

Na verloop van tijd zal de was van alle G-1000® producten (met uitzondering van G-1000® SC producten) door het wassen en gebruik afslijten en hierdoor deels zijn functionaliteit verliezen. Hierom raden wij u aan om je  G-1000® kleding stuk regelmatig opnieuw met was te behandelen. Ook kun je met Greenland Wax kun je G-1000-stof aanpassen aan verschillende weersomstandigheden en activiteiten. Door meer wax toe te voegen vergroot je de water- en winddichtheid van de stof, en tevens verhoog je de duurzaamheid en levensduur van het kledingstuk. In warmere omstandigheden kan de was gemakkelijk uitgewassen worden voor koelere, meer ventilerende kleding. 

 Producteigenschappen

  • Was gemaakt van paraffine en bijenwas. De Greenland Wax wordt gebruikt in
  • al onze G-1000® producten (behalve in onze G-1000® SC producten). De was zal na verloop van tijd afslijten en het product zal deels zijn functionaliteit verliezen. Wij raden je daarom aan om je product regelmatig opnieuw met was te behandelen.
  • 90 g. 
  • Activiteit:Outdoor.
  • Productgroep:Greenland.
  • Juridische informatie:Bevat niet uit textiel bestaande elementen van dierlijke oorsprong.
  • Features:Duurzaam.

Product specificaties

  • Materiaal: 100% paraffine.
    100% bijenwas.
  • Gewicht:90 g.

 

Instructies

 1.Aanbrengen

Door wax aan te brengen creëer je een dichtere stof die beter tegen wind en regen kan. Het vergroot ook de duurzaamheid en levensduur van je kledingstuk. Breng de wax aan op de stof met lange halen, zodat je een dunne, gelijkmatige laag achterlaat.

2.Warmte.

Gebruik lage tot gemiddelde warmte. Smelt de wax in de stof met een strijkijzer zonder stoom. Je kunt ook een haardroger gebruiken.

3.Herhaal.

Breng meerdere malen aan op oppervlakten die extra impregnatie nodig hebben, zoals schouders, knieën, het achterwerk en andere blootgestelde partijen. In warme klimaten kan de wax simpelweg uitgewassen worden om een koeler kledingstuk te creëren met een beter ademend vermogen.

Wax tip voor G-1000® jachtjassen.

Wax de voorkant, schouders en capuchon van de jas. Geen of zo weinig mogelijk wax op de rug. Op die manier kan vocht en hitte onder je rugzak makkelijk van je lichaam weg getransporteerd worden.

Wax tip voor G-1000® jachtbroeken in hoog gras.

Wax de broek van onder tot en met de knieën om te voorkomen dat je nat wordt tijdens wandelen in hoog gras tijdens het dauwtrappen.

Reviews Schrijf je eigen review

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Schrijf je eigen review

    Recent bekeken

      Jachtkleding Online 5 / 5 - 321 Reviews @ Trustpilot
      Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »