Altijd gratis verzending binnen NL
Voor 17.00 besteld word dezelfde verzonden
Persoonlijk en professioneel advies
Bezoek onze winkel Steenweg 34 te Sittard

Barbour Barbour Westmorland Wax Olive

Terug naar overzicht

€ 249,95

(0)

Barbour Westmorland Olive robuuste wax bodywarmer die je tegen wind en kou beschermen zonder hiervoor bewegingsvrijheid in te boeten.

Lees de volledige productomschrijvingVergelijk

Maak een keuze:

Directe checkout

Bekijk product in de winkel? Toon winkel locatie

  • Op voorraad
  • Altijd gratis verzending binnen NL
  • Voor 17.00 besteld word dezelfde verzonden
  • Persoonlijk en professioneel advies
  • Bezoek onze winkel Steenweg 34 te Sittard

Productomschrijving

Barbour Westmorland Olive

Een essentiële aanvulling op de garderobe van elke stijlvolle man, het Barbour New Westmoorland gilet is een moderne Sylkoil update van het traditionele Westmorland gilet. Perfect om te combineren met je favoriete Barbour-trui en chino's, de Westmoorland zorgt ervoor dat je er dit seizoen en daarna trendy uitziet. Gemaakt van een gewaxte katoenen buitenkant, je kunt er zeker van zijn dat het gilet je zal beschermen op die regenachtige dagen, met een lichte wattering voor extra warmte. De Westmoorland is afgewerkt met de kenmerkende Barbour-branding voor dat extra vleugje kwaliteit en stijl.

Deze bodywarmer biedt bescherming tegen de elementen en zorgt voor dat je voldoende bewegingsvrijheid hebt. De bodywarmer heeft een buitenkant van gewaxt katoen met een gewatteerde binnenkant en een ritssluiting met stormklep aan de voorkant om wind en regen buiten te houden. De bodywarmer heeft meerdere zakken, waaronder twee diepe balgzakken en twee hand warm zakken aan de voorkant, plus drie binnenzakken die veel opbergruimte bieden.

Uit de Country-collectie de uptadte New Westmorland, het klassieke herengilet van Barbour in gewaxt Sylkoil-katoen. Deze moderne versie van de Barbour's populare bodywarmer biedt dezelfde robuuste bescherming als zijn voorgangers, maar de Sylkoil-wax voelt soepeler aan en heeft een droger grip dan de traditionele Thornproof-afwerking. Het heeft een relaxte pasvorm met ruimte voor laagjes, is licht gewatteerd voor extra warmte en sluit met een tweewegritssluiting en een stormklep met drukknopen om wind en regen buiten te houden. De New Westmorland is vol gestopt met Barbour-kenmerken die zowel stijl als praktisch in gedachten hebben. De met moleskin gevoerde handwarmerzakken zijn een must-have op koude dagen, twee royale balgzakken houden essentiële spullen dicht zonder extra volume, de met corduroy gevoerde kraag is heerlijk zacht tegen de huid en de katoenen voering is lichtgewicht, comfortabel en gekleed in Barbour's iconische tartan.

Producteigenschappen

  • Mediumweight 6oz wax katoen.
  • 100% katoen Barbour tartan voering.
  • Licht gewatteerd.
  • Ruglengte: 72.5 - 82.5cms 
  • Verkrijgbare maten: S - XXL.

Reviews Schrijf je eigen review

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Schrijf je eigen review

    Jachtkleding Online 5 / 5 - 321 Reviews @ Trustpilot
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »